Olemme liittyneet Suomen Yrittäjien jäseneksi. Olemme nyt osa Urjalan Yrittäjät ry paikallisyhdistystä ja Pirkanmaan Yrittäjät ry aluejärjestöä. Löydät meidät nyt Yrityshaku Synergiasta painamalla Yrittäjät-logoa.

Hei! Ilmoitamme nyt, kuinka JoViRa vaihtoi yhtiömuodokseen osakeyhtiön. Osakeyhtiöksi muuttaminen on ollut jo kauan suunnitelmissa, mutta nyt asia saatiin vasta toteutettua. Tästä eteenpäin yhtiökumppaneina toimivat Jorma Viitasaari, Niko Viitasaari ja allekirjoittanut, eli Niklas Viitasaari. Koitamme päivittää uutisvirtaa mahdollisimman paljon.

Voimme ylpeänä ilmoittaa, että olemme aloittaneet uuden yhteistykumppanuuden Sähköasennus V. Viitasaari Oy:n kanssa. Tämä tarkoittaa sitä, että tästä eteenpäin meidän urakoidemme sähkötyöt hoitaa Sähköasennus V. Viitasaari Oy. Seuraavassa yrittäjä kertoo lyhyesti omin sanoin yrityksestä.

TARJOUS! Fibratus 14kg selluvillapaali toukokuun ajan vain 11€/paali. 1 paali n. 1/2m3 vapaasti puhallettuna. Jos ostat villat meiltä, saat puhallusvillakoneen ilmaiseksi lainaasi. Meiltä saa tarjouksen myös asennettuna.

Meiltä saa nyt vuokrattua 117kg maantiivistäjää. Kone on 6,5 hevosvoimainen, bensakäyttöinen Espina tärylätkä. Koneen päivävuokra on 50€. Mahdollisista lisäpäivistä hinta on 30€.

Pyydä meiltä ilmainen tarjous katto- ja julkisivuremonteista sekä sadevesijärjestelmistä. Katto- ja julkisivuremontit pidentävät rakennuksesi ikää ja nostavat sen arvoa. Toteutamme kyseiset remontit nopeasti, mutta huolellisesti ja ammattitaidolla. Katto-, julkisivu- ja sadevesituotteina käytämme Ruukin laadukkaita peltituotteita.

Haetaan ammattitaitoisia rakennusmiehiä. Työntekijöiltä odotetaan ja toivotaan ammattitaitoa, oma-aloitteisuutta, ahkeruutta sekä kykyä toimia itsenäisesti, ilman valvontaa ja opastusta. Jos kiinnostuit tai tiedät henkilön, joka kyseiseen työhön sopisi, OTA YHTEYTTÄ!

Voimme iloksemme ilmoittaa, että olemme lähteneet Mannerheimin Lastensuojeluliiton Urjalan yhdistyksen kannatusjäseneksi vuoden 2017 ajaksi. Ryhtymällä kannatusjäseneksi osoitamme tukemme lasten ja lapsiperheiden hyväksi. MLL haluaa, että jokaisella lapsella olisi oikeus hyvään ja onnelliseen lapsuuteen. Rohkaisemme teitä kaikkia ryhtymään joko...

Meillä on ilo ilmoittaa, että Fibratus Sellueriste ja Ruukki ovat uusia yhteistyökumppaneitamme. Molemmat yritykset ovat oman alansa ammattilaisia.