Hallirakentamista Pirkanmaalla mm. peltihallit ja teräshallit

Hallien rakennusta ympäri Pirkanmaan

JoViRa on paikallinen hallirakentaja Tampereen seudulla sekä ympäri Pirkanmaan. Rakennamme peltihalleja ja teräshalleja monenlaisiin eri tarkoituksiin. Rakennamme erilaisia halleja muun muassa seuraaviin tarpeisiin:

  • Maatalouden hallit (eläinsuojat, viljavarastot yms.)
  • Konehallit ja konekatokset
  • Teollisuushallit
  • Varastohallit
  • Tuotantohallit
  • Huoltohallit
  • Ratsastusmaneesit
  • Agilityhallit
  • Ym.

Rakennamme hallit aina asiakkaan piirustusten mukaan – valmishallien mallistoa meillä ei ole. Meiltä saa tarpeiden mukaisesti urakkatarjouksen niin kokonaisurakasta kuin työn osuudestakin.

Toteutamme halleja myös harkko- tai puurungolla. Teemme halleihin puu- tai peltivuorauksia, ja asennamme myös sandwich-elementtejä.

Sijaitsemme Urjalassa josta käsin pystymme rakentamaan konehallit, konekatokset, erinäiset peltihallit ja teräshallit ympäri Pirkanmaan kuten Tampere, Kangasala, Nokia, Ylöjärvi, Orivesi, Akaa, Ruovesi, Juupajoki, Pirkkala, Lempäälä, Vesilahti, Hämeenkyrö, Sastamala, Punkalaidun, Valkeakoski, Pälkäne, Kuhmoinen, Virrat, Kihniö, Parkano ja Ikaalinen. Olemme toisinaan käyneet myös Pirkanmaan ulkopuolella, joten kysy tarvittaessa myös muualle!

Ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous!

Panostamme myös hallien rakentamisessa siihen mistä meidät tunnetaan eli laatuun

Meille on tärkeää, että työmme on laadukasta ja kaikin puolin asiakkaan toiveiden mukaista. Tämän vuoksi panostamme aina toimivaan asiakaspalveluun sekä ensiluokkaiseen työnjälkeen. Meille laatu on kaikki kaikessa ja työt hoidetaan kuten on sovittu. Näet Facebookista kuvia toteuttamistamme urakoista aina halleista ja muista uudiskohteista, erinäisiin remontteihin. Myönnämme työllemme aina takuun rakennusurakan yleisiä sopimusehtoja noudattaen.

Miksi valita JoViRa hallin rakentajaksi?

Olemme olleet toiminnassa jo vuodesta 1990-luvun alusta alkaen ja tänä aikana kokemusta on ehtinyt kertyä erilaisista uudiskohteista kuin remonteistakin. Olemme paikallinen pääsääntöisesti Pirkanmaan alueella toimiva rakennusyritys jonka vahvuuksiin kuuluvat laadukas työjälki, sovituissa aikatauluissa pysyminen ja ns. reilu tekemisen meininki.

Vastaamme mielellämme mahdollisiin kysymyksiin ja voit kysyä meidän ammattilaisiltamme aina apua. Kuuntelemme myös tarkasti mahdolliset toiveet jotta saamme rakennettua juuri tarpeitasi vastaavat konehallit, konekatokset, peltihallit, teollisuushallit sekä muut mahdolliset hallit tai näiden laajennukset.

Kun etsit paikallista ja luotettavaa rakennuttajaa hallillesi niin ota meihin yhteyttä!

JoViRa on kotimainen rakentaja ja remontoija monipuolisilla palveluilla

JoViRa on kotimainen yritys jossa työtekijät ovat rakennusalan kokeneita ammattilaisia. Valitse JoViRa kun kaipaat tarkkaa, laadukasta ja ammattimaista rakentamista joka on toteutettu onnistuu asenteella. Meillä rakennusurakat pysyvät aikatauluissa ja budjetissa.

Meillä onnistuvat monipuolisesti erilaisten hallien lisäksi myös muut uudisrakentamisen sekä remontoinnin kohteet. Tutustu uudisrakentamiseen, kattoremontteihin sekä muihin palveluihimme.

Kestävää laatua kotimaiselta ammattilaiselta

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!