Halli- ja toimitilarakentamista Pirkanmaalla mm. peltihallit ja teräshallit

Hallien ja toimitilojen rakennusta ympäri Pirkanmaan

Etsitkö hallirakentajaa tai tarvitsetko uusia toimitiloja Tampereella tai Pirkanmaalla? Tarvitsetko uutta peltihallia, teräshallia, toimitilaa tai muuta hallia Pirkanmaalla? Ota tällöin yhteyttä!

JoViRa on paikallinen halli- ja toimitilarakentaja Tampereen seudulla sekä ympäri Pirkanmaan. Rakennamme hallit ja toimitilat mm. puu-, teräs-, pelti- ja harkkorunkoisina monenlaisiin eri tarkoituksiin. Kysy myös muista! Meiltä onnistuvat niin osatoteutukset kuin avaimet käteen tyyppiset ratkaisut. Teemme halleihin myös puu- tai peltivuorauksia, ja asennamme myös sandwich-elementtejä.

Meiltä saat mm. seuraavat hallit ja toimitilat:

  • Maatalouden hallit (eläinsuojat, viljavarastot yms.)
  • Erilaiset toimi- ja toimistotilat
  • Konehallit ja konekatokset
  • Teollisuushallit
  • Varastohallit
  • Tuotantohallit
  • Huoltohallit
  • Ratsastusmaneesit
  • Agilityhallit
  • Ym.

Ota yhteyttä hallirakentamisen ammattilaiseen

Meiltä saat myös apua hallin ja toimitilan suunnitteluun

Rakennamme hallit sekä toimitilat joko asiakkaan piirustusten mukaan tai voit kysyä meiltä suunnittelua – valmishallien mallistoa meillä ei ole.  Meiltä saa tarpeiden mukaisesti urakkatarjouksen niin kokonaisurakasta kuin työn osuudestakin.

Sijaitsemme Urjalassa josta käsin pystymme rakentamaan konehallit, konekatokset, toimitilat, erinäiset peltihallit ja teräshallit ympäri Pirkanmaan kuten Tampere, Kangasala, Nokia, Ylöjärvi, Orivesi, Akaa, Ruovesi, Juupajoki, Pirkkala, Lempäälä, Vesilahti, Hämeenkyrö, Sastamala, Punkalaidun, Valkeakoski, Pälkäne, Kuhmoinen, Virrat, Kihniö, Parkano ja Ikaalinen. Olemme toisinaan käyneet myös Pirkanmaan ulkopuolella, joten kysy tarvittaessa myös muualle!

Ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous!

Panostamme hallien ja toimitilojen rakentamisessa siihen mistä meidät tunnetaan eli laatuun

Meille on tärkeää, että työmme on laadukasta ja kaikin puolin asiakkaan toiveiden mukaista. Tämän vuoksi panostamme aina toimivaan asiakaspalveluun sekä ensiluokkaiseen työnjälkeen. Meille laatu on kaikki kaikessa ja työt hoidetaan kuten on sovittu. Näet Facebookista kuvia toteuttamistamme urakoista aina halleista, toimitiloista ja muista uudiskohteista, erinäisiin remontteihin. Myönnämme työllemme aina takuun rakennusurakan yleisiä sopimusehtoja noudattaen.

Miksi valita JoViRa hallin tai toimitilan rakentajaksi?

Olemme olleet toiminnassa jo vuodesta 1990-luvun alusta alkaen ja tänä aikana kokemusta on ehtinyt kertyä erilaisista uudiskohteista kuin remonteistakin. Olemme paikallinen pääsääntöisesti Pirkanmaan alueella toimiva rakennusyritys jonka vahvuuksiin kuuluvat laadukas työjälki, sovituissa aikatauluissa pysyminen ja ns. reilu tekemisen meininki.

Vastaamme mielellämme mahdollisiin kysymyksiin ja voit kysyä meidän ammattilaisiltamme aina apua. Kuuntelemme myös tarkasti mahdolliset toiveet, jotta saamme rakennettua juuri tarpeitasi vastaavat konehallit, konekatokset, peltihallit, teollisuushallit, toimitilat sekä muut mahdolliset hallit tai näiden laajennukset.

Kun etsit paikallista ja luotettavaa rakennuttajaa hallillesi niin ota meihin yhteyttä!

JoViRa on kotimainen rakentaja ja remontoija monipuolisilla palveluilla

JoViRa on kotimainen yritys jossa työtekijät ovat rakennusalan kokeneita ammattilaisia. Valitse JoViRa kun kaipaat tarkkaa, laadukasta ja ammattimaista rakentamista joka on toteutettu onnistuu asenteella. Meillä rakennusurakat pysyvät aikatauluissa ja budjetissa.

Meillä onnistuvat monipuolisesti erilaisten hallien lisäksi myös muut uudisrakentamisen sekä remontoinnin kohteet. Tutustu uudisrakentamiseen, kattoremontteihin sekä muihin palveluihimme.

Kestävää laatua kotimaiselta ammattilaiselta

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!