Uudisrakentaminen

Uudisrakentamista Pirkanmaalla

Oletko harkinnut uutta omakotitaloa, tarvitsetko yrityksellesi toimitiloja tai onko hallin rakentaminen ajankohtaista?

Joviralta onnistuvat niin pientalorakentaminen, toimitilojen rakentaminen, konehallit sekä muut hallit kuin muutkin uudisrakentamisen kohteet joustavasti asiakkaan toiveiden mukaisesti. Meiltä saa tarpeen mukaan urakkatarjouksen niin kokonaisurakasta kuin työn osuudestakin.

Sijaitsemme Urjalassa mutta rakennamme uudiskohteet ympäri Pirkanmaan kuten Tampere, Kangasala, Nokia, Ylöjärvi, Orivesi, Akaa, Ruovesi, Juupajoki, Pirkkala, Lempäälä, Vesilahti, Hämeenkyrö, Sastamala, Punkalaidun, Valkeakoski, Pälkäne, Kuhmoinen, Virrat, Kihniö, Parkano ja Ikaalinen.

Ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous!

Panostamme laatuun

Panostamme myös uudisrakentamisessa siihen mistä meidät tunnetaan eli laadukkaaseen asiakaspalveluun sekä ensiluokkaiseen työnjälkeen. Meille laatu on kaikki kaikessa ja työt hoidetaan kuten on sovittu. Myönnämme työllemme myös takuun rakennusurakan yleisiä sopimusehtoja noudattaen.

Miksi valita JoViRa uudiskohteen rakentajaksi?

Kokemusta alalta meille on kertynyt jo 1990-luvun alusta lähtien niin uudisrakentamisesta kuin erilaisista remonteistakin. Vahvuuksiimme kuuluvat taattu työn laatu, aikatauluissa pysyminen ja ns. reilu tekemisen meininki. Kuuntelemme tarkalla korvalla toiveita ja olemme kumppanisi koko rakennusprojektin ajan. Yhteistyökumppiemme avulla meiltä onnistuvat monipuolisesti erilaiset uudiskohteiden rakennusurakat.

Joviralta saat monipuolisesti uudisrakentamisen palvelut ja kohteet

  • Rakennamme tällä hetkellä pientaloja myyntiä varten (tiedustele meiltä lisätietoja)
  • Toimitilat
  • Hallit
  • Kysy myös muista!

Saat meiltä myös monipuolisesti erinäisiä remonttipalveluita kuten kattoremontteja.

Ota yhteyttä