Julkisivuremontit

Julkisivuremontit – Tampere, Pirkanmaa

Toteutamme kaiken kattavat julkisivuremontit rehdillä ja reilulla otteella Tampereen ja Pirkanmaan alueella! Tarvitseeko esimerkiksi puuverhoilusi uusintaa, kiinteistösi julkisivu on päässyt rapistumaan tai katto tarvitsee remonttia?

Julkisivuremontin avulla tuot kulahtaneen tai kuluneen julkisivun takaisin nykyaikaan ja tuot suojaa kiinteistöllesi. Rakennusalan ammattilainen JoViRa auttaa sinua materiaalista riippumatta mm. omakotitaloissa ja taloyhtiöissä.

Julkisivuremontin kulku

Toteutamme julkisivuremontin aina kokonaisvaltaisesti alusta loppuun. Ennen urakan aloitusta tarkistamme rakenteiden kunnon ilmaisella arviokäynnillä ja teemme arvion tarvittavista toimenpiteistä. Annamme arviokäynnin perusteella tarjouksen ja hyväksynnän jälkeen käärimme hihat ja lähdemme hommiin. Jos huomaamme katon tai seinien rakenteissa korjaustarpeita puramme ja rakennamme tilalle uuden tai korjaamme nämä parhaan mahdollisen ratkaisun mukaisesti.

Sijaitsemme Urjalassa josta käsin pääsemme tekemään julkisivuremontteja ympäri Pirkanmaan kuten Tampere, Kangasala, Nokia, Ylöjärvi, Orivesi, Akaa, Ruovesi, Juupajoki, Pirkkala, Lempäälä, Vesilahti, Hämeenkyrö, Sastamala, Punkalaidun, Valkeakoski, Pälkäne, Kuhmoinen, Virrat, Kihniö, Parkano ja Ikaalinen.

Ota yhteyttä ja pyydä meidät paikalle!

Julkisivuremontti kannattaa tehdä ajoissa

Pitkittämällä julkisivuremonttia voidaan päätyä lopulta korkeampiin kustannuksiin. Jos julkisivu pääsee liian huonoon kuntoon se saattaa ajan saatossa päästää esimerkiksi veden läpi. Remontointi ennen vahinkojen syntymistä on aina halvempaa kuin vahinkojen korjaaminen jälkikäteen, joten jos kiinteistönne on julkisivuremontin tarpeessa suosittelemme olemaan yhteydessä aikaisemmin kuin myöhemmin.

Julkisivuremontti on hyvä investointi rakennukseen, joka tulee jokaisessa kiinteistössä vastaan. Sillä voidaan ulkoasun parantamisen lisäksi vähentää energiankulutusta ja suojata talon rakenteita.

Ota yhteyttä

Panostamme laatuun

Joviralla panostamme siihen mihin meidät tunnetaan ympäri Pirkanmaan eli laadukkaaseen työnjälkeen sekä toimivaan asiakaspalveluun. Tyytyväinen asiakas ja laadukas lopputulos ovat meille toimintamme ydin ja haluamme asiakkaidemme olevan tyytyväisiä työn lopputulokseen myös vuosien päästä. Myönnämme aina työllemme myös takuun rakennusurakan yleisiä sopimusehtoja noudattaen.

Miksi valita JoViRa

Olemme olleet toiminnassa jo 30 vuoden ajan, jonka aikana kertynyt kokemus tuodaan kokonaisuudessaan käyttöösi. Kuuntelemme tarkasti mahdollisia toiveita samalla panostaen viimeisteltyyn työnjälkeen. Kun etsit kokenutta, laadukasta ja palvelevaa julkisivuremontin tekijää niin ota meihin yhteyttä! Vastaamme myös mielellämme kaikkiin sinua askarruttaviin kysymyksiin.

Muista kotitalousvähennys

Muistathan että yksityishenkilönä voit saada kotitalousvähennystä kotona tai vapaa-ajan asunnolle tehdystä remontista. Löydät lisätietoja kotitalousvähennyksestä verottajan sivuilta tai voit myös aina kysyä meiltä lisätietoja.

Ota yhteyttä