Kattoremontit Tampereella

Erilaiset kattotyöt kuten peltikattoremontit ja muut kattoremontit Tampereella

Meiltä saat luotettavat ja kokeneet kattotyöt ja kattoremontit Tampereen alueella yksityisasiakkaille, taloyhtiöille kuin rakennusliikkeille. Tarvitsetpa huopa-, pelti- tai tiilikaton remonttia tai uuden katon rakennusta Tampereella, niin ota meihin yhteyttä. Tilaa ilmainen katon tarkastuskäynti, jonka perusteella annamme sinulle tarjouksen joka ei sido sinua mihinkään.

Ota yhteyttä

Miksi valita Jovira kattoremonttiin?

Sadoista tehdyistä kattoremonteista kerryttämämme kokemuksen avulla osaamme arvioida tarvittavat toimenpiteet jokaiselle katolle. Lisäksi käytämme remonteissa vain ensiluokkaisia materiaaleja. Esimerkiksi peltikattoremonteissa katemateriaalina käytämme Finnpelti Oy:n tyylikästä ja kestävää vesikatetta. Samalla voimme asentaa myös Finnpellin sadevesijärjestelmät kattoremontin yhteydessä.

Jovira on paikallinen rakennusyritys joka on ollut toiminnassa jo vuodesta 1990 asti. Meiltä tilatessasi tiedät varmasti, että saat laatua. Annammekin töillemme aina takuun rakennusurakan yleisiä sopimusehtoja noudattaen.

Paljonko kattoremontti maksaa?

Kattoremontissa on useita tekijöitä jotka vaikuttavat sen hintaan:

  • Katon malli
  • Katon koko
  • Katemateriaali
  • Kattorakenteiden kunto

Tulemme aina paikan päälle suorittamaan katon tarkastuskäynnin ilmaiseksi. Arvioimme katon kunnon ja näin pystymme parhaalla mahdollisella tavalla vastaamaan juuri teidän tarpeisiinne. Tämä mahdollistaa myös kilpailukykyisen sekä pitävän tarjouksen antamisen kattoremontista. Saat tarjouksen kattoremontista ilmaisen tarkastuskäynnin jälkeen.

Varaa ilmainen tarkistuskäynti!

Milloin on oikea aika kattoremontille?

Mistä tietää, että katto on remontin tarpeessa? Kattohan olisi syytä remontoida jo ennen vahinkojen syntyä, jolloin säästytään suuremmilta korjauksilta. Usein luullaan, että katto tulisi korjata vasta veden valuessa sisään, mutta katolta voidaan löytää myös muita ongelmia ennen vuotojen syntymistä. Esimerkiksi ummehtunut sisäilma voi johtua myös katosta!

Jos jokin seuraavista pitää paikkansa niin tällöin on aika kattoremontille:

  • Edellisestä kattoremontista on kulunut jo 30 vuotta
  • Katossa näkyy kosmeettisia vaurioita
  • Katto vuotaa
  • Katon sisäkatto haisee

Ota tällöin yhteyttä kokeneeseen kattoalan ammattilaiseen Tampereella! Saat ilmaisen tarkastuskäynnin perusteella varmasti kilpailukykyisen tarjouksen, joka ei sido sinua mihinkään.

Joviralta säänkestävät kattoremontit laadukkaasti sekä edullisesti Tampereen alueella!

Ota yhteyttä