Kattoremontti Akaa

Kattotyöt ja kattoremontit Akaa

Tarvitsetko kattoremonttia Akaalla? Ota meihin yhteyttä!

Teemme vaativatkin kattotyöt ja kattoremontit yksityisille, taloyhtiöille, toimitiloille, halleille, rakennusliikkeille ym. suuremmille kohteille Akaalla. Meiltä onnistuvat sekä pelti- ja tiilikattojen remontit sekä uusien kattojen rakennus. Kysy myös muista.

Pyydä meidät paikalle ilmaiselle arviointikäynnille jonka perusteella pystymme arvioimaan kattosi kunnon ja antamaan tarjouksen kattoremontista!

30 toimintavuotemme aikana olemme ehtineet tekemään satoja kattoremontteja, olisitko sinä seuraava tyytyväinen asiakkaamme? Kuuntelemme tarkasti toiveita samalla panostaen viimeisteltyyn työnjälkeen. Kokeneiden asiantuntijoiden lisäksi käytämme ensiluokkaisia materiaaleja. Esimerkiksi peltikattoremonteissa käytämme Finnpellin laadukasta, kestävää ja tyylikästä vesikatetta sekä sadevesijärjestelmiä.

Ota yhteyttä ja pyydä ilmainen arviointikäynti

Milloin kattoremontti kannattaa tehdä?

Kattoremontti on ajankohtainen jos:

 • Edellisestä kattoremontista on kulunut jo 30 vuotta
 • Katossa näkyy kosmeettisia vaurioita
 • Katto vuotaa
 • Katon sisäkatto haisee
 • Katto on muutoin vaurioitunut

Kattoremontin kanssa päästään halvemmalla jos ennakoidaan. Vesivahingon korjaaminen on aina kalliimpaa kuin ennakoiden tehty remontti.

Ennen ja jälkeen kuvat tekemästämme kattoremontista Nuutajärven lasitehtaalla

Taloyhtiöiden kattoremontit Akaalla

Kuten muissakin kohteissa samat lainalaisuudet pätevät taloyhtiöissä kuin muuallakin. Ennakoimalla päästään halvemmalla kuin jo sattuneen vahingon korjauksen jäljiltä. Pyydä meidät ilmaiselle arviontikäynnille Ylöjärven alueella sijaitsevaan taloyhtiöönne ja pystymme arvioimaan katon kunnon sekä antamaan tarjouksen kattoremontista. Samalla kertaa on myös kannattavaa tarkastaa julkisivun kunto joka voidaan tarpeen mukaan päivittää tai korjata.

Olipa kattonne millainen tahansa pyydä meidät paikalle Akaalle arviointikäynnille! Arvioinnin perusteella pystymme antamaan tarjouksen kattoremontin koko urakasta kiinteään hintaan sisältäen työt ja materiaalit. Tutustu myös tekemiimme remontteihin Facebook sivuillamme johon lisäämme materiaalia säännöllisesti.

Teemme kattoremontit kokonaisvaltaisesti avaimet käteen aina katon arviointikäynnistä tarjoukseen ja tarjouksen hyväksynnästä itse remonttiin sekä loppusiivoukseen asti.

Ota yhteyttä kattoalan ammattilaisiin!

Mitä kattoremontti maksaa?

Kattoremontin lopullista hintaa on vaikea sanoa etukäteen remonttien skaalan ollessa suuri. Kattoremontin hintaan vaikuttavia tekijöitä ovat mm:

 • Katon koko
 • Katon malli
 • Katemateriaali
 • Kattorakenteiden kunto

Jotta pystymme tarjoamaan kattoremontin kilpailukykyiseen urakkahintaan, tulemme aina paikan päälle Akalla sijaitsevaan kohteeseen tutustumaan ja varmistumaan tarvittavista toimenpiteistä. Ilmaisen tarkastuskäynnin perusteella pystymme suosittelemaan tarvittavia toimenpiteitä sekä antamaan tarjouksen kattoremontista. Jos mielestäsi tarjous on riittävä ja hyväksyt sen käärimme hihat ja ryhdymme hommiin.

Voiko kotitalousvähennystä hyödyntää kattoremontissa?

Kyllä voi jos kyseessä on oman kodin remontti. Kotitalousvähennystä voidaan hyödyntää kattoremontin työn osuudesta 40% maksimissaan 2250€ edestä. Pariskunnasta molemmat voivat hyödyntää kotitalousvähennystä. Lisätietoja verottajan sivuilta.

Kuinka kattoremontti etenee?

Jokainen kattoremontti on aina oma projektinsa. Pääsääntöisesti kattoremontti kuitenkin etenee seuraavasti:

 • Ennen kattoremonttia vanha katto puretaan tarpeen mukaan ja kierrätetään.
 • Purun jälkeen kartoitetaan kattorakenteiden mahdolliset vauriot ja tehdään tarvittavat korjaukset.
 • Kun rakenteet ovat kunnossa asennetaan itse katto sekä sadevesijärjestelmät ym. tarvittavat järjestelmät.
 • Remontin lopussa huolehdimme vielä, että ympäristö jää siihen kuntoon jossa se oli aloitettaessa ja siivoamme remontista aiheutuneet roskat mennessämme.
 • Koko remontin ajan huomioidaan, että mahdolliset asbesti- ja hormityöt hoidetaan asianmukaisesti.

KESTÄVÄÄ LAATUA HELPOSTI JA EDULLISESTI

Ota yhteyttä