Pientalot Pirkanmaa

Rakennamme omakotitalot ja pientalot Pirkanmaalla

Jovira rakentaa omakotitalot sekä muut pientalot Pirkanmaan alueella. Kun etsit kumppania pientalon rakentamiseen niin ota meihin yhteyttä. Talon rakentaminen on yksi elämämme isoista investoinnista ja haluamme olla mukanasi toteuttamassa omaa unelmaasi. Autamme tarvittaessa myös suunnittelussa, jonka perusteella lähdemme toteuttamaan visiosi tulevasta pientalosta aina perustuksista alkaen. Olemme tukenasi rakennusurakan alusta loppuun.

Kun tarvitset ammattilaisen rakentamaan pientalon tai muun kohteen niin ota yhteyttä!

Ota yhteyttä

Rakennamme omakotitalot, rivitalot ja muut pientalot Pirkanmaan alueella kuten Tampere, Urjala, Kangasala, Nokia, Ylöjärvi, Orivesi, Akaa, Ruovesi, Juupajoki, Pirkkala, Lempäälä, Vesilahti, Hämeenkyrö, Sastamala, Punkalaidun, Valkeakoski, Pälkäne, Kuhmoinen, Virrat, Kihniö, Parkano ja Ikaalinen. Olemme ajoittain käyneet myös Kanta-Hämeessä ja Satakunnassa, joten voit tarvittaessa tiedustella meitä myös Pirkanmaan ulkopuolelle.

Rakennamme tällä hetkellä myös asuntoja suoraan myyntiin. Voit tarkastella myyntikohteidemme edistymistä Facebook sivuillamme.

Kuinka omakotitalon rakentaminen pääpiirteisesti etenee:

  • Suunnittelu
  • Perustukset ja pohjatyöt
  • Rakennusvaihe
  • Viimeistelytyöt sisä ja ulkotiloissa
  • Lopputarkastus, jossa varmistetaan kaiken olevan kunnossa

Kuinka paljon omakotitalon rakentaminen maksaa?

Luonnollisesti omakotitalon rakentamisen kustannukset vaihtelevat jokaisen kohteen mukaan. Kustannukset riippuvat valituista materiaaleista, kerrosten määrästä, rakennuksen koosta, varustelusta sekä monesta muusta osatekijästä.

Verrattaessa siihen, että omakotitaloa rakennettaisiin itse saavutetaan ammattilaisen kanssa usein merkittävästi sujuvampi, nopeampi sekä laadukkaampi lopputulos. Ammattilaisen suorittamana tehty talonrakennus takaa laadukkaan lopputuloksen. Lisäksi ammattilainen osaa varmasti noudattaa kaikkia rakennusmääräyksiä.

Kysy tarjousta!

Miksi valita JoViRa rakentamisen kumppaniksi

Olemme rakennusalan kokeneita ammattilaisia usean vuosikymmenen ajalta. Meitä on kiitelty hyvästä työnjäljestä sekä laadukkaasta rakentamisesta. Laatu onkin yksi avainarvoistamme ja pyrkimyksenämme on aina paras mahdollinen laatu olipa kyseessä talon rakentaminen tai muu projekti. Asiakaspalvelu on myös lähellä sydäntämme, kuuntelemme ja toteutamme toiveet juuri kuten on toivottu, noudatamme rakennusmääräyksiä ja pysymme sovituissa aikatauluissa.

Ota siis yhteyttä palvelevaan ja ammattimaiseen rakennuttajaan ja toteutetaan yhdessä unelmasi uudesta talosta.

JoViRa on kotimainen rakentaja palveluksessasi

Jovira on kotimainen yritys jossa työtekijät ovat rakennusalan kokeneita ammattilaisia. Valitse Jovira kun kaipaat tarkkaa, laadukasta ja ammattimaista rakentamista joka on toteutettu ns. can do asenteella. Meillä rakennusurakat pysyvät aikatauluissa ja budjetissa.

Kestävää laatua kotimaiselta ammattilaiselta

Meiltä saat myös muut uudisrakentamisen sekä remontoinnin palvelut

Rakennamme pientalojen lisäksi myös liiketiloja ja halleja sekä remontoimme laaja-alaisesti erinäisiä kohteita.

Ota yhteyttä rakentamisen asiantuntijaan Pirkanmaalla!