Kattoremontti Kangasala

Kattotyöt kuten peltikattoremontit ja muut kattoremontit Kangasalla

Teemme kaikenlaiset kattotyöt ja kattoremontit pääsääntöisesti taloyhtiöille, rakennusliikkeille, halleihin, toimitiloihin ym suurempiin kohteisiin Kangasalla. Teemme monipuolisesti niin pelti- kuin tiilikattojen erinäiset remontit, vaihdot ja huollot. Ota yhteyttä ja pyydä meidät ilmaiselle arviointikäynnille jonka perusteella pystymme arvioimaan kattosi kunnon ja antamaan tarjouksen kattoremontista!

Ota yhteyttä ja pyydä ilmainen arviointikäynti

Laadukkaat kattoremontit

Olemme olleet toiminnassa jo 30 vuoden ajan, jonka aikana olemme tehneet satoja kattoremontteja. Kuuntelemme tarkasti mahdollisia toiveita samalla panostaen viimeisteltyyn työnjälkeen. Kun etsit kokenutta, laadukasta ja palvelevaa kattoremontin tekijää niin ota meihin yhteyttä! Vastaamme myös mielellämme kaikkiin sinua askarruttaviin kysymyksiin.

Kokeneiden asiantuntijoiden lisäksi käytämme ensiluokkaisia materiaaleja. Mm. peltikattoremonteissa käytämme Finnpellin laadukasta, kestävää ja tyylikästä vesikatetta sekä sadevesijärjestelmiä.

Milloin kattoremontti kannattaa tehdä?

Jos jokin näistä merkeistä pitää paikkansa, kattoremontti alkaa olla ajankohtainen:

 • Edellisestä kattoremontista on kulunut jo 30 vuotta
 • Katossa näkyy kosmeettisia vaurioita
 • Katto vuotaa
 • Katon sisäkatto haisee

Kuten monessa muussakin asiassa, kattoremontissa ennakointi kannattaa. Jo sisään vuotaneen katon korjaus on aina kalliimpaa kuin ennakoiden tehty kattoremontti.

Esimerkki tekemästämme kattoremontista Nuutajärven lasitehtaalla ennen ja jälkeen

Taloyhtiöiden kattoremontit Kangasalla

Kuten muissakin kohteissa samat lainalaisuudet pätevät taloyhtiöissä kuin muuallakin. Ennakoimalla päästään halvemmalla kuin jo sattuneen vahingon korjauksen jäljiltä. Pyydä meidät ilmaiselle arviontikäynnille Kangasalan alueella sijaitsevaan taloyhtiöönne ja pystymme arvioimaan katon kunnon sekä antamaan tarjouksen kattoremontista. Samalla kertaa on myös kannattavaa tarkastaa julkisivun kunto joka voidaan tarpeen mukaan päivittää tai korjata.

Olipa kattonne millainen tahansa pyydä meidät paikalle Kangasalle ilmaiselle arviointikäynnille! Arviointikäynnin perusteella pystymme antamaan tarjouksen kattoremontin koko urakasta kiinteään hintaan sisältäen työt ja materiaalit. Tutustu myös tekemiimme remontteihin Facebook sivuillamme johon lisäämme materiaalia säännöllisesti.

Meillä kattoremontit tehdään kokonaisvaltaisesti aina katon arviointikäynnistä tarjoukseen – tarjouksen hyväksynnästä itse remonttiin ja loppusiivoukseen asti. Eli kattoremontti ns. avaimet käteen tyylillä, jolloin tilaaja pääsee nauttimaan ammattitaidolla tehdystä uudesta katosta.

Ota yhteyttä kattoalan ammattilaisiin!

Paljonko kattoremontti maksaa eli kattoremontin hinta

Kattoremontin hintaa on mahdotonta sanoa etukäteen remonttien skaalan ollessa suuri. Kattoremontin hintaan vaikuttavia tekijöitä ovat mm:

 • Katon koko
 • Katon malli
 • Katemateriaali
 • Kattorakenteiden kunto

Jotta pystymme tarjoamaan kattoremontin kilpailukykyiseen urakkahintaan, tulemme aina paikan päälle Kangasalla sijaitsevaan kohteeseen tutustumaan ja varmistumaan tarvittavista toimenpiteistä. Ilmaisen tarkastuskäynnin perusteella pystymme suosittelemaan tarvittavia toimenpiteitä sekä antamaan täysin sitoumuksettoman tarjouksen kattoremontista. Jos mielestäsi tarjous on riittävä ja hyväksyt sen käärimme hihat ja ryhdymme hommiin.

Kuinka kattoremontti etenee?

Jokainen kattoremontti on aina oma projektinsa. Pääsääntöisesti kattoremontti kuitenkin etenee seuraavasti:

 • Ennen kattoremonttia vanha katto puretaan tarpeen mukaan ja kierrätetään.
 • Purun jälkeen kartoitetaan kattorakenteiden mahdolliset vauriot ja tehdään tarvittavat korjaukset.
 • Kun rakenteet ovat kunnossa asennetaan itse katto sekä sadevesijärjestelmät ym. tarvittavat järjestelmät.
 • Remontin lopussa huolehdimme vielä, että ympäristö jää siihen kuntoon jossa se oli aloitettaessa ja siivoamme remontista aiheutuneet roskat mennessämme.
 • Koko remontin ajan huomioidaan, että mahdolliset asbesti- ja hormityöt hoidetaan asianmukaisesti.

KESTÄVÄÄ LAATUA HELPOSTI JA EDULLISESTI

Ota yhteyttä