Kattoremontti Lempäälä

Kattotyöt ja kattoremontit Lempäälän alueella

Teemme vaativatkin kattotyöt ja kattoremontit yksityisille, taloyhtiöille, rakennusliikkeille, halleihin, toimitiloihin ym. suurempiin kohteisiin Lempäälän alueella. Teemme monipuolisesti niin pelti- kuin tiilikattojen erinäiset remontit, vaihdot ja huollot. Ota yhteyttä ja pyydä meidät ilmaiselle arviointikäynnille, jonka perusteella pystymme arvioimaan kattosi kunnon ja antamaan tarjouksen kattoremontista!

Ota yhteyttä ja pyydä ilmainen arviointikäynti

Laadukkaat kattoremontit

Olemme olleet toiminnassa jo 30 vuoden ajan, jonka aikana olemme tehneet satoja kattoremontteja. Kuuntelemme tarkasti mahdollisia toiveita samalla panostaen viimeisteltyyn työnjälkeen. Kun etsit kokenutta, laadukasta ja palvelevaa kattoremontin tekijää niin ota meihin yhteyttä! Vastaamme myös mielellämme kaikkiin sinua askarruttaviin kysymyksiin.

Kokeneiden asiantuntijoiden lisäksi käytämme ensiluokkaisia materiaaleja. Mm. peltikattoremonteissa käytämme Finnpellin laadukasta, kestävää ja tyylikästä vesikatetta sekä sadevesijärjestelmiä.

Milloin kattoremontti kannattaa tehdä?

Jos jokin näistä merkeistä pitää paikkansa, kattoremontti alkaa olla ajankohtainen:

 • Edellisestä kattoremontista on kulunut jo 30 vuotta
 • Katossa näkyy kosmeettisia vaurioita
 • Katto vuotaa
 • Katon sisäkatto haisee

Kuten monessa muussakin asiassa, kattoremontissa ennakointi kannattaa. Vaurioituneen ja ja vesivahingon syntymisen jälkeen tehtävä kattoremontti tulee aina kalliimmaksi kuin ennakoiden tehty remontti.

Esimerkki tekemästämme kattoremontista Nuutajärven lasitehtaalla ennen ja jälkeen

Taloyhtiöiden kattoremontit Lempäälän alueella

Oletko taloyhtiön edustaja ja kaipaat tarjousta taloyhtiönne kattoremontista Lempäälän alueella? Tarvitseeko rivitalonne kattoremonttia? Pyydä meidät ilmaiselle arviointikäynnille!

Taloyhtiössä kattoremontti koskettaa kokonaisvaltaisesti koko yhtiötä ja jokaista osakasta. Taloyhtiön kattoremontti on ajankohtainen, kun katon estetiikka tai kunto on päässyt rapistumaan. Ennakoimalla päästään edullisemmin kuin jo rikkoutuneen katon korjauksella, tämän vuoksi katon kuntoa on syytä seurata säännöllisesti. Sama pätee myös muissakin suuremmissa kohteissa.

Olemme tehneet useita kattoremontteja ympäri Pirkanmaan useille rivitaloillle ja taloyhtiöille. Katso materiaalia tekemistämme remonteista Facebook sivuillamme johon lisäämme materiaalia säännöllisesti.

Olisiko teidän rivitalonne tai muu suurempi kohde seuraava tyytyväinen asiakkaamme?

Ota yhteyttä kattoalan ammattilaisiin!

Miten kattoremontti etenee?

Useimmiten kattoremontti etenee seuraavasti:

 • Ennen kattoremonttia vanha katto puretaan tarpeen mukaan ja kierrätetään.
 • Purun jälkeen kartoitetaan kattorakenteiden mahdolliset vauriot ja tehdään tarvittavat korjaukset.
 • Kun rakenteet ovat kunnossa asennetaan itse katto sekä sadevesijärjestelmät ym. tarvittavat järjestelmät.
 • Remontin lopussa huolehdimme vielä, että ympäristö jää siihen kuntoon jossa se oli aloitettaessa ja siivoamme remontista aiheutuneet roskat mennessämme.
 • Koko remontin ajan huomioidaan, että mahdolliset asbesti- ja hormityöt hoidetaan asianmukaisesti.

Mitä kattoremontti maksaa

Kattoremontin hintaa on mahdotonta sanoa etukäteen, jokaisen kattoremontin ollessa oma kokonaisuutensa. Kattoremontin hintaan vaikuttavia tekijöitä ovat mm:

 • Katon koko
 • Katon malli
 • Katemateriaali
 • Kattorakenteiden kunto

Jotta pystymme tarjoamaan kattoremontin kilpailukykyiseen urakkahintaan, tulemme aina paikan päälle Lempäälässä sijaitsevaan kohteeseen tutustumaan ja varmistumaan tarvittavista toimenpiteistä. Ilmaisen tarkastuskäynnin perusteella pystymme suosittelemaan tarvittavia toimenpiteitä sekä antamaan tarjouksen kattoremontista. Jos mielestäsi tarjous on riittävä ja hyväksyt sen käärimme hihat ja ryhdymme hommiin.

KESTÄVÄÄ LAATUA HELPOSTI JA EDULLISESTI

Ota yhteyttä