JoViRa-Katot

JoViRa Kattoremontit


Yrityksellämme on kokemusta sadoista kattoremonteista. Meiltä onnistuu pelti-, huopa- ja tiilikattojen teko/remontointi. Toimialueinamme ovat Pirkanmaa, Kanta-Häme ja Satakunta.

KATTOREMONTIT LAADULLA

Peltikattoremonteissa katemateriaalinamme toimii Finnpelti Oy:n tyylikkäät ja kestävät vesikatteet. Asennamme tarvittaessa myös Finnpellin sadevesijärjestelmät remontin yhteydessä. Viereistä kuvaa painamalla pääset Finnpellin kotisivuille, josta löydät tuotevalikoiman.

HINTA?

Kattoremontin hintaan vaikuttavat monet eri tekijät. Katon koko, malli, katemateriaali ja kattorakenteiden kunto. Jotta voimme tarjota teille kattoremontin kilpailukykyiseen ja pitävään hintaan, tulemme aina paikan päälle tutustumaan kohteeseen ja varmistumaan tarvittavista toimenpiteistä. (Katon tarkastuskäynti on aina ilmainen). Tämän jälkeen annamme teille tarjouksen kohteen remontista.

OIKEA AIKA KATTOREMONTILLE?

Jos edellisestä kattoremontista on vierähtänyt jo 30 vuotta, katossa rupeaa näkymään kosmeettisia vaurioita, se vuotaa tai rupeaa esiintymään hajuhaittoja, niin ota yhteyttä kattoalan ammattilaisiin. Me tulemme tarkastamaan kattosi ja annamme sinulle tarjouksen, mikä kestää kovimmatkin vertailut.

KESTÄVÄÄ LAATUA HELPOSTI JA EDULLISESTI

OTA YHTEYTTÄ: