Erilaiset kattotyöt ja kattoremontit Pirkanmaalla

Kattotyöt kuten peltikattoremontit ja muut kattoremontit JoViRalta

Teemme kaikenlaiset kattotyöt ja kattoremontit yksityisasiakkaille, taloyhtiöille, rakennusliikkeille ym. Pirkanmaan alueella. Meiltä onnistuvat sekä pelti-, huopa- että tiilikattojen remontit ja myös uusien kattojen rakennus. Toimialueinamme ovat Pirkanmaa, Kanta-Häme ja Satakunta. Yrityksellämme on kokemusta sadoista kattoremonteista. Pyydä meidät paikalle ilmaiselle arviointikäynnille jonka perusteella pystymme arvioimaan kattosi kunnon ja antamaan tarjouksen kattoremontista!

Ota yhteyttä ja pyydä ilmainen arviointikäynti

Teemme kattoremontit laadulla

Peltikattoremonteissa katemateriaalimme on Finnpelti Oy:n tyylikäs ja kestävä vesikate. Asennamme tarvittaessa myös Finnpellin sadevesijärjestelmät kattoremontin yhteydessä. Kattoremontin yhteydessä on usein järkevää tehdä myös julkisivuremontti. Kysy myös tästä!

Miksi valita JoViRa kattoremonttiin?

Olemme olleet toiminnassa jo 30 vuoden ajan, jonka aikana kertynyt kokemus tuodaan kokonaisuudessaan käyttöösi. Kuuntelemme tarkasti mahdollisia toiveita samalla panostaen viimeisteltyyn työnjälkeen. Kun etsit kokenutta, laadukasta ja palvelevaa kattoremontin tekijää niin ota meihin yhteyttä! Vastaamme myös mielellämme kaikkiin sinua askarruttaviin kysymyksiin.

Milloin on oikea aika kattoremontille?

Milloin kattoremontti sitten on ajankohtainen? Kun jokin näistä merkeistä toteutuu, tiedät, että kattoremontin aika on käsillä:

  • Edellisestä kattoremontista on vierähtänyt jo 30 vuotta
  • Katossa näkyy kosmeettisia vaurioita
  • Katto vuotaa
  • Katon sisäkatto haisee

Ennakoimalla säästetään usein merkittävästi. Jo vahingon satuttua ja veden päästyä rakenteisiin on korjaaminen aina kalliimpaa kuin ennakoiden tehty remontti.

Yksi monista kattoremonteistamme Nuutajärven lasitehtaalla ennen ja jälkeen

Omakotitalojen kattoremontit

Olemme tehneet useita omakotitalojen kattoremontteja niin pelti-, huopa- kuin tiilikatoille ympäri Pirkanmaan. Käytämme aina parhaita materiaaleja varmistaaksemme parhaan mahdollisen lopputuloksen. Voit tutustua tekemiimme remontteihin Facebook sivuillamme johon lisäämme materiaalia säännöllisesti.

Meillä kattoremontit tehdään kokonaisvaltaisesti aina katon arviointikäynnistä loppusiivoukseen asti. Eli kattoremontti ns. avaimet käteen tyylillä, jolloin tilaaja pääsee mahdollisimman vähällä vaivalla nauttimaan ammattitaidolla tehdystä uudesta katostaan.

Annamme mielellämme tarjouksen koko urakasta kiinteään hintaan sisältäen työt ja materiaalit. Huomioithan, että oman kodin remonteissa voidaan aina hyödyntää kotitalousvähennystä. Kattoremontissa voit hyödyntää kotitalousvähennystä remontin työn osuudesta joka voi suurimmillaan olla yhdeltä hengeltä yhtenä vuonna 2250€. Pariskunnasta molemmat voivat hyödyntää kotitalousvähennystä. Kotitalousvähennys on 40% remontin työn osuudesta – 100€ omavastuu ja maksimissaan 2250€.

Ota yhteyttä kattoalan ammattilaisiin!

Tulemme tarkastamaan kattosi ja annamme sinulle tarjouksen, joka kestää kovimmatkin vertailut.

 

Taloyhtiöiden kattoremontit

Taloyhtiössä kattoremontti koskettaa kokonaisvaltaisesti koko yhtiötä ja jokaista osakasta. Taloyhtiön kattoremontti on ajankohtainen kun katon estetiikka tai kunto on päässyt rapistumaan. Tässäkin tapauksessa ennakoimalla päästään edullisemmalla kuin jo rikkoutuneen katon korjauksella, tämän vuoksi katon kuntoa on syytä seurata säännöllisesti.

Voit kutsua meidät paikalle ilmaiselle arviokäynnille jossa tarkastamme katon kunnon ja pystymme tämän perusteella antamaan tarjouksen tarvittavasta kattoremontista.

Olemme tehneet useita taloyhtiöiden kattoremontteja ympäri Pirkanmaan. Olisiko teidän taloyhtiönne seuraava tyytyväinen asiakkaamme?

 

Paljonko kattoremontti maksaa eli kattoremontin hinta

Kattoremontin hintaan vaikuttavat monet tekijät:

  • Katon koko
  • Katon malli
  • Katemateriaali
  • Kattorakenteiden kunto

Jotta voimme tarjota teille kattoremontin kilpailukykyiseen ja pitävään hintaan, tulemme aina paikan päälle tutustumaan kohteeseen ja varmistumaan tarvittavista toimenpiteistä. Katon tarkastuskäynti on aina ilmainen. Tarkastuskäynnin perusteella pystymme suosittelemaan tarvittavia toimenpiteitä. Aina kattoremontti ei ole välttämättä ajankohtainen tai katto kaipaa huoltoa pidentääkseen elinikäänsä. Käynnin perusteella pystymme suosittelemaan tarvittavia toimenpiteitä ja näiden aikatauluja ja antamaan tarjouksen mahdollisesta kattoremontista.

Kuinka kattoremontti etenee?

Ennen kattoremonttia vanha katto puretaan ja kierrätetään. Tämän jälkeen kartoitetaan kattorakenteiden mahdolliset vauriot ja tarvittavat korjaukset. Kuin kaikki on rakenteiden osalta kunnossa asennetaan itse katto paikalleen. Lopuksi asennetaan sadevesijärjestelmät ja piipunhatut sekä hoidetaan loppusiivous. Koko remontin ajan huomioidaan, että mahdolliset asbesti- ja hormityöt hoidetaan asianmukaisesti.

Sijaitsemme Urjalassa mutta teemme kattoremontteja ympäri Pirkanmaan kuten Tampere, Kangasala, Nokia, Ylöjärvi, Orivesi, Akaa, Ruovesi, Juupajoki, Pirkkala, Lempäälä, Vesilahti, Hämeenkyrö, Sastamala, Punkalaidun, Valkeakoski, Pälkäne, Kuhmoinen, Virrat, Kihniö, Parkano ja Ikaalinen.

KESTÄVÄÄ LAATUA HELPOSTI JA EDULLISESTI

Ota yhteyttä